• 1

Η εταιρεία Γ.ΖΑΡΝΑΒΕΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε. δημιουργήθηκε το 1986, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων και ιδιωτών στην αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.


Ξεκινώντας με πρώτους πελάτες διάφορους ιδιώτες που χρησιμοποιούσαν το Η/Υ για οικιακή χρήση (παιγνίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα κλπ), σύντομα επεκτάθηκε στην κάλυψη μηχανοργάνωσης εμπορικών και άλλων επιχειρήσεων.

Για τον σκοπό αυτό συνεργάστηκε με την πρώτη εταιρεία παραγωγής και διάθεσης εμπορικών πακέτων προγραμμάτων την COMPUTER LOGIC και από τότε παραμένει ένας από τους αξιόλογους αντιπροσώπους της Εταιρείας Αυτής.

Για την κάλυψη ειδικών αναγκών η εταιρεία κατασκευάζει δικές της εφαρμογές με σκοπό την κάλυψη αναγκών σύγχρονου γραφείου. Επιπλέων καλύπτει με δικές της εφαρμογές Διαχείριση Δήμων & Κοινοτήτων.

Από το 1994 η Εταιρεία μας εκπροσωπεί στην περιοχή της Δυτικής Στερεάς, την εταιρεία BYTE AE, παρέχοντας για λογαριασμό της τεχνική υποστήριξη σε διαφόρους πελάτες όπως, Εμπορική Τράπεζα, Καταστήματα Αφοί Βερόπουλοι, Καταστήματα της ΔΕΗ κλπ.

Επίσης από τον Ιανουάριο του 1999 η εταιρεία μας εκπροσωπεί στην περιοχή της Δυτικής Στερεάς την εταιρεία ORIGIN σε εφαρμογές που αφορούν χρηματιστηριακά γραφεία και ΟΝ LINE σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Κατά το έτος 1999 η εταιρεία μας, μπήκε και στην αγορά των POS συστημάτων σε SUPER MARKET αξιοποιώντας την τεχνογνωσία σε εμπορικές εφαρμογές με ON LINE πωλήσεις μέσω ταμειακών Μηχανών.

Από τον Ιούλιο του 1999 η εταιρεία μας γίνεται μέλος της αλυσίδας καταστημάτων BIG-CITY διευρύνοντας έτσι τον κύκλο των προσφερομένων προϊόντων σε πολύ καλύτερες τιμές.

Από τον Ιούνιο του 2000 η εταιρεία μας παύει να είναι μέλος της αλυσίδας BIG CITY και γίνεται μέλος της αλυσίδας της BUSINESS LOGIC.

Από το 2001 ή εταιρεία μας καλύπτει για λογαριασμό της BYTE AE την παροχή υποστήριξης στην τράπεζα EUROBANK.

Επίσης για λογαριασμό της BYTE παρέχει υποστήριξη στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Εκτός της BYTE η εταιρεία μας συνεργάζεται και με την εταιρεία PANSYSTEMS ΑΕ στην παροχή υποστήριξης σε σύνολο δημοσίων οργανισμών όπως ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΔΕΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.

Από το 2002 η εταιρεία μας αναλαμβάνει μηχανογραφικά έργα για λογαριασμό COMPUTER ΒΑΝΚ καλύπτοντας όλη την δυτική στερεά καθώς επίσης και τα ιόνια νησιά και την κεντρική Ελλάδα.

Ενδεικτικά έργα αναφέρουμε την δομημένη καλωδίωση σε Σχολεία, Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, Δήμους και Κοινότητες, και Αστυνομικές διευθύνσεις.

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει με επιτυχία εφαρμογές ERP σε μεγάλες επιχειρήσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καλύπτοντας την μηχανογράφηση των επιχειρήσεων αυτών με το πλέον σύγχρονο από τεχνολογικής πλευράς Software.

Από το καλοκαίρι του 2005 ή εταιρεία μας στεγάζει στον χώρο της τον κόμβο της Hellas On Line παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες INTERNET στους πελάτες της.


Kατεβάστε το Προφίλ της Εταιρείας μας και το Διαφημιστικό Φυλλάδιο

Χρήσιμες Οδηγίες - Συμβουλές σε Χειριστές Η/Υ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

Συνίσταται μεγάλη προσοχή κατά το σερφάρισμα στο Ιντερνέτ σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτεσθε. Αποφύγετε τις σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου διότι μπορεί να σας μεταφέρουν κάποιον ιό. Να έχετε σε Χρήση και να ενημερώνετε διαρκώς το Αντιικό σας πρόγραμμα και το τείχος προστασίας των Windows. Να τηρείται τις οδηγίες με θρησκευτική ευλάβια.